Trust the process.
Enjoy the journey.

Dupa nenumarate proiecte, putem sustine cu incredere faptul ca baza oricarui proiect de succes sta un proces bine pus la punct. Indiferent de dimensiunea sau de functiunea proiectului, angajamentul si dedicarea noastra raman aceleasi. Ne adaptam cerintelor investitorilor si specificului proiectului pentru a crea lucrari de arhitectura unice.

Studiile preliminare.
Un start bun.

Impreuna cu partenerii nostri realizam toate studiile preliminare necesare pentru a defini cat mai bine tema de proiect: studii topografice, hidrologice, geologice, cadastrale, expertize tehnice. Interpretam si organizam toate aceste informatii, apoi le trecem prin filtrul nostru arhitectural – urbanistic, pentru ca in final sa va putem contura graficul si directia proiectului. Ne asiguram de la bun inceput ca proiectul va va satisface cerintele si ca se va incadra in bugetul dumneavoastra.

Concept.
Crearea arhitecturii.

Odata ce avem toate informatiile necesare, ne tragem concluziile si incepem lucrul la propunerea de arhitectura. Crearea unui proiect complet presupune atat procese bune cat si lucrul intre echipe mutidisciplinare. De aceea, integram toate specialitatile pentru a ne asigura ca totul se va imbina armonios si va asigura cea mai buna solutie arhitecturala.

Avizare.
Eficienta.

Fiecare proiect presupune avizarea si autorizarea de catre autoritatile locale. Avem experienta de a gestiona integral obtinerea tuturor avizelor necesare proiectului dumneavoastra.

Proiectare tehnica.
Detaliile fac diferenta!

Dupa ce stim cum va arata proiectul incepem sa studiem felul cum se va construi. In aceasta faza generam planurile de executie pana in cel mai mic detaliu si realizam listele de cantitati. Livram toate informatiile necesare constructorilor pentru a transforma in realitate proiectul dumneavoastra.

Bugetare si optimizare.
Sa discutam despre costuri!

Stim cum va arata si stim cum se va executa proiectul dumneavoastra, asa ca este momentul sa vedem cat va costa in final. Obtinem toate ofertele necesare de la furnizori. Stiind bugetul de la bun inceput, proiectul este realizat in linie cu el. Momentul calibrarii finale este acesta.

Management de proiect.
Tinem totul sub control!

Tinem totul sub control pentru dumneavoastra. Gestionam fiecare aspect al executiei constructiei si ne asiguram ca se respecta proiectul, bugetul si termenul limita.

Asistenta tehnica.
Prezenta in santier.

Arhitectura de calitate necesita atentie atat in faza de proiectare cat si in cea de executie. Oferim tot suportul necesar investitorilor si antreprenorilor generali in toate aspectele construirii. In plus, ne plac santierele!

Amenajarile interioare.
Aducem arhitectura in interior.

Fie ca este vorba despre un spatiu existent sau despre unul pe care il construim impreuna, oferim servicii complete de arhitectura de interior. Ne bazam pe aceleasi principii in abordarea spatiilor interioare, cautand intotdeauna ineditul arhitectural.

Consultanta.
Gasim solutii!

Ne consultam clientii in legatura cu interesele lor imobiliare. Ne utilizam la maxim experienta in domeniul arhitecturii, avizarii si managementului de proiect cand oferim sfaturi.

Vizualizare si cinematografie.
Proiecte frumos prezentate.

Folosind experienta in reprezentarea vizuala, generam simulari fotorealiste si videoclipuri pentru proiectul dumneavoastra. Fie ca este necesar pentru clienti, agenti de vanzari, manageri sau media, va putem genera continutul necesar pentru a va promova mai bine proiectul.

Branding.
Completarea povestii.

Un proiect complet este o poveste completa. Integram brandul proiectului in arhitectura lui. De la designul logo-ului la elemente de semnal, ne asiguram ca toate aceste detalii sunt luate in considerare pentru a crea o imagine completa si coerenta pentru proiectul dumneavoastra.

From small...
...to big.

Indiferent de dimensiunea proiectului, angajamentul si dedicarea noastra raman aceleasi. Ne adaptam cerintelor investitorilor si specificului proiectului pentru a crea lucrari de arhitectura unice.

< 500 sqm

500 sqm - 3000 sqm

3000 sqm - 10000 sqm

> 10000 m2

our work

Contact us,
start the journey!

Office

Calea Victoriei 155,
transon 5, etaj 6

Social